Agjenda e Cyrihut për 13 gushtin
Java muzikore e Winterthurit (13.-24.08.)

Në tre vende kryesore, në mes të qendrës së vjetër të Winterthurit, vizitorët mund të shijojnë muzikë, kinema të hapur, teatër dhe parti. Gjithashtu për të vegjlit ka një ofertë interesante. E hënë e premte nga ora 18:45, e shtunë/e diel, ora 14:00. Hyrja falas. Disa koncerte nga data 22.08. kushtojnë. Programi i detajuar: www.musikfestwochen.ch.

Standorte: Steinberggasse, Kirchplatz, Graben. S8/12 deri «Winterthur».

Gjermanisht në Letzipark

Fillestarë/re mësojnë gjermanisht në qendrën tregtare. Ka edhe konsultime individuale për kurse të tjera të gjermanishtes në Kantonin e Cyrihut. Çdo të mërkurë, ora 09:30-11:00. Pjesëmarrja falas, me kujdestari për fëmijë të moshës 2-8 vjeç. Nuk ka nevojë për lajmërim. Informatat: 044 415 65 92.

Qendra komerciale Letzipark. Baslerstrasse 50. Tram 2 deri «Kappeli» ose Bus 31 deri «Letzipark».

http://www.aoz.ch/introdeutsch

maps

Java muzikore e Winterthurit (13.-24.08.)

Në tre vende kryesore, në mes të qendrës së vjetër të Winterthurit, vizitorët mund të shijojnë muzikë, kinema të hapur, teatër dhe parti. Gjithashtu për të vegjlit ka një ofertë interesante. E hënë e premte nga ora 18:45, e shtunë/e diel, ora 14:00. Hyrja falas. Disa koncerte nga data 22.08. kushtojnë. Programi i detajuar: www.musikfestwochen.ch.

Standorte: Steinberggasse, Kirchplatz, Graben. S8/12 deri «Winterthur».

Gjermanisht në Letzipark

Fillestarë/re mësojnë gjermanisht në qendrën tregtare. Ka edhe konsultime individuale për kurse të tjera të gjermanishtes në Kantonin e Cyrihut. Çdo të mërkurë, ora 09:30-11:00. Pjesëmarrja falas, me kujdestari për fëmijë të moshës 2-8 vjeç. Nuk ka nevojë për lajmërim. Informatat: 044 415 65 92.

Qendra komerciale Letzipark. Baslerstrasse 50. Tram 2 deri «Kappeli» ose Bus 31 deri «Letzipark».

http://www.aoz.ch/introdeutsch

maps