Sunday, 5. April 2020

Agjenda

Debat lidhur me natyralizimin e lehtësuar

Disa politikanë të rinj shqiptarë në parti të ndryshme zvicerane do të diskutojnë për çështjen e fitimit të lehtësuar të shtetësisë zvicerane nga gjenerata e tretë e migrantëve.

Ekspozitë në Qendrën Kulturore të Kosovës: «Ti je pjesë e atdheut»

Ekspozita «Ti je pjesë e atdheut» para publikut shqiptaro-zviceran do të sjellë fytyrat e dëshmorëve nga Zvicra, të cilët me veprën e tyre u...

Shqiptarët ju ftojnë!      

Manifestim publik me rastin e 104-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë dhe Ditës së Flamurit Kombëtar, më 28 Nëntor 1912

Shkencëtarja shqiptare në SHBA, Laura Mersini-Houghton, mban ligjëratë në ETH Zürich

Në ambientet e Shkollës së Lartë Politeknike, ETH Zürich, me 21 tetor 2016 fizikanja e njohur shqiptare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të mbajë një ligjëratë. Organizator i ngjarjes është «dialogplus» në Bashkëpunim me Shoqatën e Studentëve Shqiptarë në Universitetin e Cyrihut.

Ekspozitë në Cyrih

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.