30 ushtarë amerikanë lëndohen gjatë luftës me jastëkë
Në Akademinë ushtarake amerikane “West Point” , gjatë ,luftës vjetor me jastëkë, janë lënduar 30 ushtarë amerikanë, shkruan gazeta amerikane “New York Times”.

Sipas gazetës, transmeton Koha.net, 24 kadetë janë dërguar në spital për shkak të tronditjeve në tru pasi në jastëkë ishin vendosur edhe gjësende të forta .
Janë lënduar gjithsej 30 kadetë.
Qëllimi i luftës me jastëkë është përforcimi i frymës së përbashkët dhe kremtimi i përfundimit të vitit të parë shkollor dhe të ushtrimeve rigoroze verore.
Janë marrë masa kundër disa kadetëve dhe nuk planifikohet të ndërpritet kjo traditë.

Në Akademinë ushtarake amerikane “West Point” , gjatë ,luftës vjetor me jastëkë, janë lënduar 30 ushtarë amerikanë, shkruan gazeta amerikane “New York Times”.

Sipas gazetës, transmeton Koha.net, 24 kadetë janë dërguar në spital për shkak të tronditjeve në tru pasi në jastëkë ishin vendosur edhe gjësende të forta .
Janë lënduar gjithsej 30 kadetë.
Qëllimi i luftës me jastëkë është përforcimi i frymës së përbashkët dhe kremtimi i përfundimit të vitit të parë shkollor dhe të ushtrimeve rigoroze verore.
Janë marrë masa kundër disa kadetëve dhe nuk planifikohet të ndërpritet kjo traditë.