Zjarr në malet e Pashtrikut
Disa zjarre kanë shpërthyer në malet e Pashtrikut, në komunën e Gjakovës.

Për këto zjarre ka njoftuar një lexues i Koha.net i cili ka dërguar foto dhe video.

Nuk dihet kush e ka shkaktuar zjarrin, natyra me vapën e madhe apo dora e njeriut.

Po ashtu nuk dihet as për dëmet eventuale të shkaktuara me këtë rast.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Disa zjarre kanë shpërthyer në malet e Pashtrikut, në komunën e Gjakovës.

Për këto zjarre ka njoftuar një lexues i Koha.net i cili ka dërguar foto dhe video.

Nuk dihet kush e ka shkaktuar zjarrin, natyra me vapën e madhe apo dora e njeriut.

Po ashtu nuk dihet as për dëmet eventuale të shkaktuara me këtë rast.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.