Zbulohet konspiracioni i kanaçeve
“E diela me Koha Ditore”, në rubrikën e saj të përjavshme satirike “Pronto”, këtë javë për temë ka zgjedhur “konspiracionin e kanaçeve”.

Në një bisedë të zhvilluar në mes të ministrit të Punëve të Brendshme, Skender Hyseni dhe shefit të tij, kreut të Qeverisë, Isa Mustafa,

Biseda mes tyre zhvillohet në lidhje me një konspiracion që siç e quan kryeministri Mustafa, është më i madhi në rajon.

Ky konspiracion ka të bëjë me kanaçet, ndërsa Mustafa thotë të jetë informuar nga Daut “Qorri”. E kur Hyseni e pyet se kush është ky Daut “Qorri”, Mustafa i përgjigjet: “Daut “Qorri” është informatori im personal, i sistemuar momentalisht në Qeveri si zbrazës i shpuzoreve në zyren time, në Qeveri. Edhe, Daut “Qorri” po thotë se po përgatitet konspiracioni për me më heq mua! Janë duke mbajtur takime, po përgatisin plane operative!”.

“E diela me Koha Ditore”, në rubrikën e saj të përjavshme satirike “Pronto”, këtë javë për temë ka zgjedhur “konspiracionin e kanaçeve”.

Në një bisedë të zhvilluar në mes të ministrit të Punëve të Brendshme, Skender Hyseni dhe shefit të tij, kreut të Qeverisë, Isa Mustafa,

Biseda mes tyre zhvillohet në lidhje me një konspiracion që siç e quan kryeministri Mustafa, është më i madhi në rajon.

Ky konspiracion ka të bëjë me kanaçet, ndërsa Mustafa thotë të jetë informuar nga Daut “Qorri”. E kur Hyseni e pyet se kush është ky Daut “Qorri”, Mustafa i përgjigjet: “Daut “Qorri” është informatori im personal, i sistemuar momentalisht në Qeveri si zbrazës i shpuzoreve në zyren time, në Qeveri. Edhe, Daut “Qorri” po thotë se po përgatitet konspiracioni për me më heq mua! Janë duke mbajtur takime, po përgatisin plane operative!”.