Xhudistët akuzojnë KOK-un se ua fshehu informatën për donacionin e IOC-së
Trajneri i Përfaqësueses së Kosovës në xhudo, Driton Kuka, ka akuzuar kryetarin e Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK), Besim Hasani, se ia ka fshehur informatën për aprovimin e projektit për mbështetje financiare për xhudistët nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC), shkruan Koha Ditore.

 

Trajneri i kampiones së botës dhe Evropës, Majlinda Kelmendi, Kuka, thotë se është dashur që menjëherë të marrë njoftimin nga KOK-u për aprovim të projektit nga IOC-ja, në mënyrë që sa më parë të përpilojë programin e punës për 10 muajt e mbetur deri në lojërat oimpike «Rio 2016».

Trajneri i Përfaqësueses së Kosovës në xhudo, Driton Kuka, ka akuzuar kryetarin e Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK), Besim Hasani, se ia ka fshehur informatën për aprovimin e projektit për mbështetje financiare për xhudistët nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC), shkruan Koha Ditore.

 

Trajneri i kampiones së botës dhe Evropës, Majlinda Kelmendi, Kuka, thotë se është dashur që menjëherë të marrë njoftimin nga KOK-u për aprovim të projektit nga IOC-ja, në mënyrë që sa më parë të përpilojë programin e punës për 10 muajt e mbetur deri në lojërat oimpike «Rio 2016».