Vokrri merr mbështetje nga homologu maqedonas për pranim në UEFA

Një delegacion i Federatës së Futbollit të Kosovës, ku bënin pjesë kryetari Fadil Vokrri dhe nënkryeari Agim Ademi, kanë vizituar Federatën e Futbollit të Maqedonisë, ku u pritën nga kryetari i saj, Ilço Gjorgjiovski, nënkryetari Muhamet Sejdini dhe zv/sekretari i sekretarit të përgjithshëm, Enver Sulejmani.
Kryetari Vokrri e njohu homologun e tij maqedon për rrjedhat e futbollit të Kosovës e veçmas për përpjekjet e FFK-së për tu bërë anëtare e mekanizmave ndërkombëtar, duke kërkuar mbështetjen e federatës maqedonase në kongresin e ardhshëm të UEFA-s, ku do të diskutohet pranimi i FFK-së në UEFA, transmeton Koha.net.

Kryetari i FF të Maqedonisë i premtoi kryetari Vokrri se FF e Maqedonisë si një fqinje e mirë do ta mbështesë FFK-në jo vetëm në pranimin e saj në UEFA, por është e interesuar për një bashkëpunim gjithëpërfshirës me FFK-në.