Vetmia

Foto: ShutterstockDoli e vërtetë
profecia e ciganes
Vendi yt
ka me të braktisë
ke me humbë
njerëz dhe gjumë
me buzë të mbylluna ke me i folë
buzëve të huaja
Ka me të dashtë
vetmia
ka me të përqafue

(Përktheu: Enver ROBELLI)