Veseli nuk tregon kush e financoi SHIK-un

Në pyetjen rreth strukturës dhe financimit të Shërbimit Informativ të Kosovës, ish-numri një i këtij shërbimi, tha se ekziston shteti ligjor, institucionet dhe akuzuesit për veprimtarinë e SHIK-ut.
Ai nuk tregoi asgjë rreth strukturës dhe financimit të këtij shërbimi informative, transmeton Koha.net.
Ai e tha vetëm një gjë: «Veprimtaria e SHIK-ut është veprimtari në shërbim të atdheut».