Veseli: Nuk ka kush që e ndal Thaçin të bëhet president

Veseli tha se nuk ka asnjë forcë që ta ndal Hashim Thaçin që të bëhet president, vitin e ardhshëm.
Ai tha se Thaçi ka fituar zgjedhje të tëra dhe se është parë fuqia e tij politike, transmeton Koha.net.