Veseli: Nuk e kam kërcënuar Fisnik Ismailin [Live Stream]

Veseli ka hedhur poshtë akuzën e kreut të Vetëvendosjës Visar Ymeri se e ka kërcënuar deputetin e kësaj partie Fisniak Ismaili.
Ne kemi folur për borxhet dhe unë i kam thënë Fisnikut se unë i kam borxh vetëm Zotit dhe atdheut.

Nuk i kam thënë borxhin ta paguaj jashtë, ishte kategorik Veseli në përgjigje.