Vërshimet në Shkup – një komunitet i trazuar

Tmerri që kanë përjetuar banorët e Stracincës, Creshevës, Stajkovcit dhe Hasanbegut - në rajonin e Shkupit - natën e së shtunës në të dielë nuk përshkruhet me fjalë. Një kalim në këtë aks i tregon gjurmët e rreshjeve të rrëmbyera që kanë përjetuar këto vendbanime. Numri i viktimave në ndërkohë shkon në 25, thonë mediat në Maqedoni.
IMG_1694IMG_1693IMG_1692IMG_169113978030_1226591287353766_1950978504_o13940038_1226591500687078_1818380246_o