Ushtari britanik i UÇK-së: Zemra ime dhe shpirti i takojnë Kosovës

Ish-ushtari britanik i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jon Harrison, ka marrë certifikatën e veteranit të UÇK-së, pork ka edhe një kërkesë tjetër.
Ai ka thënë se certifikata është një document mjaft i vacantë për të dhe se e ka mjaft të vështirë të tregojë se sa krenar ndihet pasi ka pranuar atë document s ii huaj që ka ndihmuar në Kosovë, transmeton Koha.net.

Harrison, ka edhe një kërkesë.

«Dhe tani Kosova ka qenë në zemrën time, dhe është atje ku ka kam kërkuar dhe ajo është pranuar se Kosova do të jetë vendi përfundimtar dhe i prehjes sime», ka thënë Harrison, teksa shton edhe një fjali në shqip:

«Zemra ime dhe shpirti i takon Kosovës».

https://i0.wp.com/cms.koha.net/cms/f/u/20160612153508266.jpg?w=640

https://i1.wp.com/cms.koha.net/cms/f/u/20160612153558897.jpg?w=640