Turqia i trajton të ndara nga Serbia Sanxhakun dhe Vojvodinën
Në sajtin e Ministrisë Punëve të Jashtme të Turqisë, nën kompetencat e Ambasadës së këtij vendi në Beograd, pos Serbisë, gjenden edhe Sanxhaku e Vojvodina, sikur këto dy rajone të jenë shtete të posaçme, shkruan «Kurir» i Beogradit.

 

Gazeta sqaron, transmeton Koha.net, se «Serbia e copëtuar» shihet vetëm kur gjurmohet në gjuhën turke, ndërsa në gjuhën angleze Serbia është bashkë me këto dy pjesë.

Gazeta nga Beogradi rikujton se Turqi e ka njohur Kosovën dhe se sipas saj ajo ka ndikim shumë të madhe myslimanët në Ballkan.

Në sajtin e Ministrisë Punëve të Jashtme të Turqisë, nën kompetencat e Ambasadës së këtij vendi në Beograd, pos Serbisë, gjenden edhe Sanxhaku e Vojvodina, sikur këto dy rajone të jenë shtete të posaçme, shkruan «Kurir» i Beogradit.

 

Gazeta sqaron, transmeton Koha.net, se «Serbia e copëtuar» shihet vetëm kur gjurmohet në gjuhën turke, ndërsa në gjuhën angleze Serbia është bashkë me këto dy pjesë.

Gazeta nga Beogradi rikujton se Turqi e ka njohur Kosovën dhe se sipas saj ajo ka ndikim shumë të madhe myslimanët në Ballkan.