Të mirat e pagëzimit

Foto: ShutterstockDjaloshi Hasan,
për t’u martuar me një të krishtere,
u pagëzua.
Prifti
sikur të qe racë vikingësh
e quajti Erik.
Tani
ai ka dy emra
dhe vetëm një grua.

Përktheu: Mira Meksi