Të hënën mbledhja e Kryesisë për vazhdimin e seancës së Kuvendit

Kryetari i Kuvendit të Kosovës ka ftuar për të hënën, më 19 tetor, mbledhjen e Kryesisë me kryetarët e grupeve parlamentare, në të cilën do të diskutohet për vazhdimin e seancës plenare, të ndërprerë sot si pasojë e hedhjes së gazit lotsjellës.
Mbledhja do të mbahet në orën 11, transmeton Koha.net.

Përfaqësuesit e partive opozitare kanë bojkotuar mbledhjet e Kryesisë me arsyetimin se do të pengojnë çdo aktivitet të Parlamentit deri sa të mos tërhiqen nënshkrimet nga marrëveshjet për AKS-në dhe demarkacionin me Malin e Zi.