S’po më vyjnë paret tua

Të varfra e të dobëta, shtetet shqiptare rrinë me dorë shtritë duke pritë paren e ndihmës së hu­aj. Qe­veritë tona pranojnë prej thujse kujtdo, dhe pandehin se po i bëjnë mirë popullit. Por — është fshehtësi publike — lekët e vendeve autoritare po na e prishin shoqërinë. Përhapin ideologji jotolerante, mbështesin grupe politike që nxisin … Continue reading S’po më vyjnë paret tua