Shtyhet për javën e ardhshme dëshmimi i Pretenit kundër Limajt

Afro tri orë Hasan Preteni ka pritur në korridorin e Departamentit të Krimeve të Rënda në Gjykatën Themelore të Prishtinës. Kjo pritje i ka shkuar «huq», pasi në fund u pamundësua dhënia e dëshmisë së tij, për shkak se njëri prej të akuzuarve e kishte ndërruar avokatin.
Hasan Preteni, drejtor në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), ishte paraparë të dëshmonte të hënën në gjykimin kundër Fatmir Limajt dhe katër të tjerëve, të cilët po akuzohen për krim të organizuar, keqpërdorim të detyrës zyrtare e marrje ryshfeti, shkruan sot «Koha Ditore».

Limaj, si ish-ministër në Ministrinë e Transportit dhe Postëtelekomit (MTPT), bashkë me Nexhat Krasniqin, Endrit Shalajn, Florim Zukën, si dhe Shpëtim Telakun, po akuzohen për keqpërdorime në disa tenderë.