Rritet numri i aksidenteve për çiklistët – shtigjet mbeten vetëm premtim
Një çiklist ka humbur jetën të mërkurën pas një aksidenti në Parkun e Gërmisë në kryeqytet.

 

Çiklisti Lorik Restelica, 25 vjeçar, është përfshirë në një aksident të dy veturave, me ç’rast nga plagët e marra ka humbur jetën. Ndërkaq policët e shtrirë në rrugën «Shpëtim Robaj», të cilët pas një aksidenti të ngjashëm i ka vënë Komuna, nuk po bëjnë punë në parandalimin e aksidenteve të tilla, shkruan sot Koha Ditore.

Zëdhënësi i Policisë për rajonin e Prishtinës, Agron Borovci, ka thënë se njëri nga vozitësit e veturave është në paraburgim.

«Mbrëmë rreth orës 21:30, në rrugën ‘Shpëtim Robaj’ në Parkun e Gërmisë, një person ka humbur jetën dhe dy të tjerë janë lënduar në një aksident, ku janë përfshirë 2 vetura. Trupi i pajetë është dërguar për obduksion në mënyrë që të identifikohen shkaktarët e vdekjes dhe po e presim raportin e obduksionit, ndërkaq me urdhër të prokurorit kujdestar njëri nga vozitësit është në paraburgim, rasti është nën hetime», ka deklaruar Borovci.

Një çiklist ka humbur jetën të mërkurën pas një aksidenti në Parkun e Gërmisë në kryeqytet.

 

Çiklisti Lorik Restelica, 25 vjeçar, është përfshirë në një aksident të dy veturave, me ç’rast nga plagët e marra ka humbur jetën. Ndërkaq policët e shtrirë në rrugën «Shpëtim Robaj», të cilët pas një aksidenti të ngjashëm i ka vënë Komuna, nuk po bëjnë punë në parandalimin e aksidenteve të tilla, shkruan sot Koha Ditore.

Zëdhënësi i Policisë për rajonin e Prishtinës, Agron Borovci, ka thënë se njëri nga vozitësit e veturave është në paraburgim.

«Mbrëmë rreth orës 21:30, në rrugën ‘Shpëtim Robaj’ në Parkun e Gërmisë, një person ka humbur jetën dhe dy të tjerë janë lënduar në një aksident, ku janë përfshirë 2 vetura. Trupi i pajetë është dërguar për obduksion në mënyrë që të identifikohen shkaktarët e vdekjes dhe po e presim raportin e obduksionit, ndërkaq me urdhër të prokurorit kujdestar njëri nga vozitësit është në paraburgim, rasti është nën hetime», ka deklaruar Borovci.