Saturday, 23. June 2018

Reportazh

Kriza në Maqedoni rëndohet në çastet e fundit

Nikolla Gruevski refuzon të japë dorëheqje nga posti i tij. Kjo deklaratë, dy proceset gjyqësore ndaj liderit të opozitës dhe strategjia reformuese e vetë...

Valdet Gashi rrëfen nga IS-i

Ish kampioni botëror në tai-boks, Valdet Gashi e tregon për «20 Minuten» përditshmërinë e tij «nën Sheriat». Një rrëfim nën thjerzën e ekspertëve. Vazhdon raportimi...

Këndon Elina Duni, këndon Lozana…

Elina Duni mrekullon një publik zviceran në Lozanë. Nga skena me një mozaik me shqiponjë në Pallatin Ripon në Lozanë, ajo e përshëndeti të...

S’ka ryshfet – s’ka leje

Për shkak se një ndërmarrës gjerman i logjistikës nuk pranon ntë paguajë ryshfet, skelen e tij e kanë zënë punëtorët e një firme tjetër....

Mjerimi i Kosovës në sytë e një fotografi gjerman

Martin Gommel fotografon dëshpërimin e njerëzve në Kosovë dhe proteston kundër politikës së ashpër gjermane ndaj atyre që kërkojnë azil Ishte një punëtor i shoqatës...

Fustanet në vig, homazh për të mbijetuarat e dhunës seksuale në Kosovë

Instalacioni artistik i Alketa Xhafa-Mripës në stadiumin e futbollit adreson heshtjen që rrethojnë dhunimet e luftës, duke i ajrosur figurativisht «rrobat e palara» Një artiste...

«Debat i gjallë dhe i thellë»

Rreth 50 sindikalistë shqiptarë në Zvicër u tubuan në një seminar në Bernë. Ata nuk dinë të flasin për gjëra të vogla.

Në Ditën e Kulturës Shqiptare u demantuan paragjykimet

FDP-ja e Bütschwil-it, pas disa përvojave me ditë të kulturës së emigrantëve, të dielën kishte përfaqësuesit e kulturës shqiptare. Organizimi tërhoqi 350 persona të...

‹Në dyqanin tim ndihem e lirë›

Ajo u pushua nga puna, një punë të re nuk po gjente, e padëshiruar si qiramarrëse – Ilahije Asani është mbuluar nga koka te...

Hyritë e Ballkanit gjenden në Shkodër

Fotografi të një kohe të shkuar: gazeta e famshme gjermane «Franfurter Allgemeine Zeitung» shkruan për fototekën Marubi në Shkodër. Në veri të Shqipërisë gjendet...
-reklamat-

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.