Rashiq: Asgjë s’kemi fituar në marrëveshjet e Brukselit
Lider i Partisë Progresive Demokratike dhe deputeti në Kuvendin e Kosovës, Nenad Rashiq, ka dalë kundër deklaratave të bashkëkombësve të tij.

 

Ai ka vlerësuar se serbët e Kosovës asgjë nuk kanë fituar me marrëveshjet të cilat i kanë arritur Prishtina dhe Beogradi në Bruksel, përcjell Fonet, transmeton Koha.net.