Puthje e paragrafë

Foto: Shutterstocknë pyllin tënd
e humba orientimin
e lumë thellësish
e algash
prej teje
s’dola i lagur
po i lodhur

lumë gaforresh
u rrezita në diell
prita shi
dhe u pendova

në pyllin tënd
në pyllin e thellësive tua
më mbyll
ta mësoj jetën
deri në shterje
deri në derdhje

pa ligje
pa paragrafë