Saturday, 17. November 2018

Prindi & Fëmija

Fëmijët zviceranë kampionë të leximit

Përkundër vërshimit të telefonave mobil dhe kompjuterëve në përditshmërinë shtëpiake, fëmijët zviceranë lexojnë gjithnjë e më shumë në kohën e lirë.

Kush dëshiron të jetojë gjatë, duhet të hajë më pak

Çfarë kulture ushqimi duhet të krijojmë? Çfarë efekti ka agjërimi? Përse është i rëndësishëm ushqimi i shëndoshë? Cili është ky? A duhet patjetër të konsumojmë ushqim bio? Këtyre dhe pyetjeve të tjera u përgjigjet André Kleinridders, biolog molekular për «Frankfurter Allgemeine Zeitung.» Këtu një përmbledhje e saj.

Sigurimet Shoqërore – Dy pyetje

Një përgjigje të shkurtër dhe të prerë për këto pyetje nuk ka. Këto gjëra nganjëherë ndryshojnë nga rasti në rast. Ato që dihen janë...

Toka e premtuar nga perspektiva e ligjit

Një shtetas amerikan, një person me aftësi të kufizuara me leje qëndrimi në Itali dhe një tjetër i martuar me një zvicerane dëshirojnë të...

Lodhja – sinjalet dhe pasojat

Kush punon shumë gjatë ditës, është e arsyeshme të jetë i lodhur në mbrëmje. Çlodhja dhe fjetja ndikojnë që ditën e ardhshme të jeni...
-reklamat-

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.