Plagosje me thika në Hajvali
Policia e Kosovës njofton se në fshatin Hajvali, Prishtinë, janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj K/Shqiptar pasi që të njëjtit pas një mosmarrëveshje kanë sulmuar fizikisht me thikë dy viktima meshkuj K/Shqiptar.

Njëri nga viktimat, transmeton Koha.net, është dërguar në QKUK për trajtim të nevojshëm mjekësor.

Në vend-ngjarje janë gjetur dhe konfiskuar dy thika ndërsa dy të dyshuarit pas intervistimit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje .

Policia e Kosovës njofton se në fshatin Hajvali, Prishtinë, janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj K/Shqiptar pasi që të njëjtit pas një mosmarrëveshje kanë sulmuar fizikisht me thikë dy viktima meshkuj K/Shqiptar.

Njëri nga viktimat, transmeton Koha.net, është dërguar në QKUK për trajtim të nevojshëm mjekësor.

Në vend-ngjarje janë gjetur dhe konfiskuar dy thika ndërsa dy të dyshuarit pas intervistimit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje .