Përfundon pjesa e parë
Ka përfunduar pjesa e parë e takimit Shqipëri – Portugali me rezultat 0 me 0.

 

Rastet dhe dominimi i kanë takuar mysafirëve plotësisht.

Ronaldo pati rastet më të mira në ndeshje duke rrezikuar disa herë, por në shumicën e rasteve goditjet e tij u pritën nga Etrit Berisha. Një gjuajtje e portugezëve përfundoi në shtyllë.

Tentimin e vetëm për Shqipërinë e pati Sokol Cikalleshi.

Ka përfunduar pjesa e parë e takimit Shqipëri – Portugali me rezultat 0 me 0.

 

Rastet dhe dominimi i kanë takuar mysafirëve plotësisht.

Ronaldo pati rastet më të mira në ndeshje duke rrezikuar disa herë, por në shumicën e rasteve goditjet e tij u pritën nga Etrit Berisha. Një gjuajtje e portugezëve përfundoi në shtyllë.

Tentimin e vetëm për Shqipërinë e pati Sokol Cikalleshi.