Për kë

Foto: ShutterstockNjë ditë kujtohemi
Që kemi tretur shpirtin në erën e çdo stine
Në verën e çdo lumi kemi derdhur shpirtin
E kemi nisur diku nëpër ujë
Si dhuratë dashurie
Dhe një ditë pyesim
Për kë për kë
O zemër