OSBE-ja nxit bashkëpunimin e këshillave të fshatrave me Komunën e Gjilanit
Gjilan, 1 shtator – Zyra rajonale e OSBE-së në Gjilan, të hënën ka mbajtur një takim me këshillat e fshatrave në funksion të rritjes së bashkëpunimit me Komunën.

 

Drejtori i Zyrës rajonale të OSBE-së në Gjilan, Ulrich Biffar, ka thënë se qëllimi i tryezës është të mbështeten këshillat e fshatrave me të gjitha mundësitë, shkruan sot Koha Ditore.

Ndërkaq drejtori për buxhet dhe financa, Zijadin Maliqi, ka bërë të ditur se Komuna është në fazën e përgatitjes për buxhetin për vitin 2016 dhe se gjatë javës do të punojë me këshillat e fshatrave në mënyrë që të harmonizohen prioritetet.

Gjilan, 1 shtator – Zyra rajonale e OSBE-së në Gjilan, të hënën ka mbajtur një takim me këshillat e fshatrave në funksion të rritjes së bashkëpunimit me Komunën.

 

Drejtori i Zyrës rajonale të OSBE-së në Gjilan, Ulrich Biffar, ka thënë se qëllimi i tryezës është të mbështeten këshillat e fshatrave me të gjitha mundësitë, shkruan sot Koha Ditore.

Ndërkaq drejtori për buxhet dhe financa, Zijadin Maliqi, ka bërë të ditur se Komuna është në fazën e përgatitjes për buxhetin për vitin 2016 dhe se gjatë javës do të punojë me këshillat e fshatrave në mënyrë që të harmonizohen prioritetet.