Njëzet firma nga Serbia në Panairin Ndërkombëtar të Bujqësisë në Prishtinë

Në Panairin Ndërkombëtar të Bujqësisë në Prishtinë kanë marrë pjesë 20 kompani anëtare të Odës Ekonomike të Serbisë.
Ky është vazhdim i bashkëpunimit të Odës Ekonomike të Serbisë me Odën Ekonomike të Kosovës që ka filluar në maj kur rreth 70 kompani kryesore në rajon kanë marrë pjesë në takimet afariste në Graçanicë organizuar nga dy odat.

Marko Çadezh, drejtor i Odës Ekonomike të Serbisë, njofton N1, ka thënë se po hetohet «normalizimi Beograd Prishtinë. Nëse shikoni si ka qenë para dy vjet e gjysmë, vërehet se gjërat kanë ndryshuar mjaft dhe se këtë ndryshim e ndjejnë ekonomistët», transmeton Koha.net, ka thënë Çadezh.

«Është mirë që mbyllja e kufijve nuk ka zgjatur shumë», ka shtuar ai.