Njerëz të varfër

Foto: ShutterstockVarfëria gjithkund ka
një ngjyrë.
Njerëzit e varfër ecin të heshtur mbi tokë dhe ju flasin krimbave.
Nën çdo gur
vdekja i shikon ata –
dhe i thërret.

Përktheu: Enver Robelli