Nga gazi lotsjellës i opozitës është lënduar edhe Blerta Deliu – Kodra

Si pasojë e gazit lotsjellës, të hedhur sot nga opozita në sallën e Kuvendit të Kosovës, derisa po zhvillohej seanca, përveç deputetes Flora Brovina, pësoi edhe kolegia e saj, Blerta Deliu – Kodra.
Gjatë zhvillimit të seancës, nga opozita është hedhur lotsjellës dhe me këtë rast janë lënduar disa deputetë, transmeton koha.net.