Në Rahovec hapet HardhFest-i
Sot në Rahovec është hapur Festival HardhFest.

Në hapje këtij Festivali tradicional ishin të pranishëm kryetarja e Republikës së Kosovës Atifete Jahjaga, ministri i Bujqësisë dhe i Zhvillimit Rural Memli Krasniqi, transmeton Koha.net.

Festivali zgjat dy ditë, më 5 dhe më 6 shtator.

Afrim Sharku, nga këshilli organizativ i HardhFestit, thotë se shoqata e vreshtarëve këtë vit ka bërë një organizim më të kompletuar, i cili objektiv ka zhvillimin ekonomik dhe të zhvillim të sektorit të vreshtarisë.

“Janë bashkangjitur të rinjtë nga gjitha qytetet e Kosovës dhe Shqipërisë”, ka thënë ai.

Në Festival ekspozohen verërat vendore dhe jepen shpërblimet për to.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Sot në Rahovec është hapur Festival HardhFest.

Në hapje këtij Festivali tradicional ishin të pranishëm kryetarja e Republikës së Kosovës Atifete Jahjaga, ministri i Bujqësisë dhe i Zhvillimit Rural Memli Krasniqi, transmeton Koha.net.

Festivali zgjat dy ditë, më 5 dhe më 6 shtator.

Afrim Sharku, nga këshilli organizativ i HardhFestit, thotë se shoqata e vreshtarëve këtë vit ka bërë një organizim më të kompletuar, i cili objektiv ka zhvillimin ekonomik dhe të zhvillim të sektorit të vreshtarisë.

“Janë bashkangjitur të rinjtë nga gjitha qytetet e Kosovës dhe Shqipërisë”, ka thënë ai.

Në Festival ekspozohen verërat vendore dhe jepen shpërblimet për to.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.