Në Mamushë, babai i të dyshuarit kërcënon policinë

Njësiti policor ka ndaluar një mashkull të komunitetit turk dhe gjatë diskutimit me të i njëjti nuk ka pasur dokument identifikimi me vete.
Më vonë ka ardhur babai i të dyshuarit dhe i njëjti u është kërcënuar me fjalë personave zyrtar. Me urdhër të prokurorit rasti mbetet në procedurë të rregullt.