Ndaj Serbisë, vetëm për fitore

Intervistë ekskluzive e përzgjedhësit të Shqipërisë, Gianni De Biasi për emisionin Sporti Total në Kohavision.
De Biasi tregon për pritjet për takimin e së enjtes, me Serbinë.

Italiani flet edhe për formacionin, gjendjen e disa lojtarëve dhe çështje të tjera në një intervistë nëpërmjet Skype.