Mobilizimi i Komunës fik zjarrin në malin e Kulinës
Mali që gjendet në Kulinë të Vranidollit, komuna e Podujevës, mbrëmë është përfshirë nga zjarri.

Ndërkaq, komuna e Prishtinës, përmes një njoftimi, ka bërë me dije se përmes një mobilizimi të shpejtë, zjarri është lokalizuar dhe fikur në orën 00:40.

“Pas lajmërimit të shpërthimit të zjarrit mbrëmë në malin Kulina në Vranidoll, me një mobilizim të pashoq, Zjarrëfikësit e Prishtinës, Drejtoria e Inspekcionit e Komunës së Prishtinës, aktivistët e lëvizjes Vetëvendosje dhe banorët lokalë arritën që nga ora 21:00 deri në 00:40 ta lokalizojnë dhe ta fikin zjarrin”, thuhet në njoftimin e Komunës.

Mali që gjendet në Kulinë të Vranidollit, komuna e Podujevës, mbrëmë është përfshirë nga zjarri.

Ndërkaq, komuna e Prishtinës, përmes një njoftimi, ka bërë me dije se përmes një mobilizimi të shpejtë, zjarri është lokalizuar dhe fikur në orën 00:40.

“Pas lajmërimit të shpërthimit të zjarrit mbrëmë në malin Kulina në Vranidoll, me një mobilizim të pashoq, Zjarrëfikësit e Prishtinës, Drejtoria e Inspekcionit e Komunës së Prishtinës, aktivistët e lëvizjes Vetëvendosje dhe banorët lokalë arritën që nga ora 21:00 deri në 00:40 ta lokalizojnë dhe ta fikin zjarrin”, thuhet në njoftimin e Komunës.