Ministri Panariti sot në Kosovë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi do të presë sot në një takim Ministrin e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave të Shqipërisë, Edmond Panariti.
Pas takimit, në objektin e MBPZhR-së, në orën 11:15, të dy ministrat do të zhvillojnë një konferencë për shtyp.