Liria

Foto: ShutterstockKur ia hapin derën
qenit që për shumë kohë e mbajtën mbyllur,
mendojnë se ai do të rrijë në trotuar.

Por qeni turret të kapërcejë rrugën
dhe e shkelin makinat.

Përktheu: Anton Papleka