Limaj: Bllokimi deri në tërheqje të nënshkrimeve ose dorëheqje e Qeverisë

Kryetari i NISMËS për Kosovë, Farmir Limaj në prononcim për KTV tha se ata kanë apeluar që të mazhoranca most ë mbështetet në votat e shumicës që të nënshkruaj edhe marrëveshje të tilla.
Sipas Limajt, koalicioni qeverisës e ka kthyer parlamentin në organ të tyre, që nuk lejohet.

“Jemi të bindur dhe vendosur që bllokimi të vazhdoj deri në tërheqjen e nënshkrimeve ose dorëheqjen e Qeverisë”, tha në fund Veseli.