Kryeministrit serb nuk i shkohet me Thaçin në ndeshje

Aleksandar Vuçiq ka dhënë edhe sqarim për mosshkuarjen e tij në Elbasan për ta shikuar ndeshjen Shqipëri – Serbi, njoftojnë medie të Beogradit.
«Ndoshta Thaçi është hidhëruar pse si kryetar i Qeverisë serbe kam thënë se kam obligim të takohem dhe të bisedoj me të në Bruksel, por nuk më shkohet në argëtime dhe në ndeshjet futbollistike me të», ka thënë ai, transmeton Koha.net.