Thursday, 15. November 2018

Botë

Turqia i trajton të ndara nga Serbia Sanxhakun dhe Vojvodinën

Në sajtin e Ministrisë Punëve të Jashtme të Turqisë, nën kompetencat e Ambasadës së këtij vendi në Beograd, pos Serbisë, gjenden edhe Sanxhaku e...

Kriza me refugjatët – asnjë tren nuk lëviz nga Budapesti

Autoritetet hungareze kanë ndaluar të gjithë trenat që shkojnë nga stacioni kryesor në Budapest për t’u penguar refugjatët që të shkojnë në Austri e...

Vdiq ilirologu Aleksandar Stipçeviq

Në moshën 85-vjeçare në Zagreb ka ndërruar jetë arkeologu dhe historiani i famshëm Aleksandar Stipçeviq.   Ka vdekur në kryeqytetin kroat njëri nga kolosët e ilirologjisë,...
-reklamat-

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.