Thursday, 25. April 2019

Arbëri

Premtimet e rrejshme të Mustafës e Thaçit për bujqësinë

Milionat e premtuar në fushatën zgjedhore për investime në bujqësi nga të dy partitë që gjenden në pushtet, PDK dhe LDK, nuk do të...

Koordinatori i dialogut nuk koordinohet me Kuvendin

Mospublikimi i marrëveshjeve të nënshkruara në Bruksel ka ngritur dyshime tek deputetët se Qeveria është duke fshehur të vërtetën rreth tyre, shkruan sot Koha...

Ligji për Specialen hyn në fuqi më 15 shtator

Pas dy javësh do të bëhen të aplikueshme dispozitat që parashohin themelimin e Gjykatës Speciale, shkruan sot Koha Ditore. Fuqizimin e tyre juristët e...
-reklamat-

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.