Saturday, 19. January 2019

Arbëri

Kryetar i AKS-së – prefekti që ka marrë më së shumti vota në vitin...

Aleksandar Jablanoviq nuk do të jetë në krye të Asociacionit të Komunave serbe,merr vesh nga burime të Qeverisë së Serbisë portali nga Beogradi “Kurir”.   Në...

U ul apo nuk u ul TVSH-ja?

Dje gjithandej u dha lajmi, për rrethanat e Kosovës shumë i rrallë, për uljen e tatimit të vlerës së shtuar nga 16 për qind...

Në Gjykatën e Apelit filluan punën tetë gjykatës të rinj

Tetë gjyqtarë të rinj, të cilët ditë me parë u dekretuan nga ana e Presidentes së Republikës së Kosovës, znj.Atifete Jahjaga, sot kanë filluar...

Zhurjanët kërkuan funksionalizimin e Pallatit të Kulturës

Prizren, 1 shtator – Përfaqësues të fshatrave përreth Zhurit, në Prizren, kanë bërë të ditur se lokalitetet e tyre përballen me nevoja të ndryshme,...

Gratë e Vitisë duan çerdhe dhe një qendër të shëndetit mendor

Viti, 1 shtator - Grupi i Grave i Komunës së Vitisë në kuadër të diskutimeve publike për buxhetin 2016-2018, kanë kërkuar hartimin e një...

OSBE-ja nxit bashkëpunimin e këshillave të fshatrave me Komunën e Gjilanit

Gjilan, 1 shtator – Zyra rajonale e OSBE-së në Gjilan, të hënën ka mbajtur një takim me këshillat e fshatrave në funksion të rritjes...

Idetë për reciprocitet AKS – Luginë e Preshevës Gjuriq i quan qesharake

Idetë e disa politikanëve shqiptarë për, siç thotë Marko Gjuriq, njëfarë reciprocitetit në raport me AKS-në duken qesharake dhe jo serioze, thekson drejtori i...

Kompania «Hidromorava» me reduktime të ashpra në Kamenicë

Kamenicë,1 shtator - Kompania rajonale e ujësjellësit «Hidromorava» në Gjilan është duke aplikuar reduktime të ashpra të ujit në Kamenicë.   Banorët akuzojnë drejtuesit e kompanisë...

Çrregullimet e energjisë çrregullojnë furnizimin me ujë të Prizrenit

Prizren, 1 shtator - Reduktimet e gjata të energjisë elektrike në rajonin e Prizrenit kanë ndikuar në çrregullimin e furnizimit me ujë të pijshëm.   Kompania...

KE-së i raportohet për neglizhencën e Kosovës ndaj trashëgimisë kulturore

Prishtinë, 1 shtator – Të gjitha instancat e Qeverisë kanë dështuar ta mbrojnë dhe promovojnë trashëgiminë kulturore. Shteti nuk ka pasur kujdes as për...
-reklamat-

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.