Kompania fituese do ta ketë 35 vjet nën administrim Rrugën e Kombit
Odiseja për dhënien me koncesion të Rrugës së Kombit me sa duket është drejt fundit, ku kompania që do ta ketë nën administrim këtë rrugë do të shpallet më 15 tetor, ndërsa drejtuesit e automjeteve do të paguajnë minimalisht 5 euro për kalimin e saj, shkruan sot Koha Ditore.

 

Ndërkohë që ende nuk dihen tarifat për furgonë, autobusë dhe kamionë, pasi tarifa prej 5 eurosh është e përcaktuar për autovetura.

Për 35 vjet kompania fituese do të ketë nën administrim këtë rrugë, ndërsa qytetarët do të paguajnë 5 euro për kalimin e saj.

Odiseja për dhënien me koncesion të Rrugës së Kombit me sa duket është drejt fundit, ku kompania që do ta ketë nën administrim këtë rrugë do të shpallet më 15 tetor, ndërsa drejtuesit e automjeteve do të paguajnë minimalisht 5 euro për kalimin e saj, shkruan sot Koha Ditore.

 

Ndërkohë që ende nuk dihen tarifat për furgonë, autobusë dhe kamionë, pasi tarifa prej 5 eurosh është e përcaktuar për autovetura.

Për 35 vjet kompania fituese do të ketë nën administrim këtë rrugë, ndërsa qytetarët do të paguajnë 5 euro për kalimin e saj.