KB Peja përforcohet me vëllezërit Samir dhe Burim Zekiqi
Klubi i basketbollit KB Peja ka konfirmuar transferimin e dy vëllezërve Samir dhe Burim Zekiqi.

 

Vëllezërit Zekiqi llogariten si ndër talentët më të mirë në basketbollin kosovar dhe KB Peja është duke shikuar mundësinë që t’iu jep hapësirën e duhur telëntëve të rinj në skuadër, transmeton Koha.net.

Të dy basketbollistët vijnë nga klubi i Trepçës. Klubi i Pejës gjithashtu ka falënderuar klubin nga Mitrovica për bashkëpunimin me rastin e transferimit të dy basketbollistëve.

Samir dhe Burim Zekiqi, tashmë kanë filluar stërvitjet me klubin nga Peja.

Klubi i basketbollit KB Peja ka konfirmuar transferimin e dy vëllezërve Samir dhe Burim Zekiqi.

 

Vëllezërit Zekiqi llogariten si ndër talentët më të mirë në basketbollin kosovar dhe KB Peja është duke shikuar mundësinë që t’iu jep hapësirën e duhur telëntëve të rinj në skuadër, transmeton Koha.net.

Të dy basketbollistët vijnë nga klubi i Trepçës. Klubi i Pejës gjithashtu ka falënderuar klubin nga Mitrovica për bashkëpunimin me rastin e transferimit të dy basketbollistëve.

Samir dhe Burim Zekiqi, tashmë kanë filluar stërvitjet me klubin nga Peja.