Kallëzim penal për dy policë që dyshohet se keqtrajtuan vajzën me aftësi të kufizuara
Dy ditë pasi «Koha Ditore» kishte raportuar për ankesat e familjes Shala nga Truda e Prishtinës, Inspektorati Policor i Kosovës kishte deponuar kallëzim penal në Prokurorinë Themelore të Prishtinës kundër dy policëve, të cilët dyshohet se derisa ishin me uniformë keqtrajtuan vajzën e tyre Afrore Shala, tridhjetë vjeç, shkruan sot Koha Ditore.

 

Bëhet fjalë për Borko Drljeviq dhe Fatmir Muli, që të dy polic të Stacionit në Bardhosh të Prishtinës.

Ankesat lidhur me rastin Inspektorati i kishte pranuar më 4 maj të këtij viti. Pas kësaj, siç u njoftua gazeta, kishin filluar hetimet ndaj policëve.

Dy ditë pasi «Koha Ditore» kishte raportuar për ankesat e familjes Shala nga Truda e Prishtinës, Inspektorati Policor i Kosovës kishte deponuar kallëzim penal në Prokurorinë Themelore të Prishtinës kundër dy policëve, të cilët dyshohet se derisa ishin me uniformë keqtrajtuan vajzën e tyre Afrore Shala, tridhjetë vjeç, shkruan sot Koha Ditore.

 

Bëhet fjalë për Borko Drljeviq dhe Fatmir Muli, që të dy polic të Stacionit në Bardhosh të Prishtinës.

Ankesat lidhur me rastin Inspektorati i kishte pranuar më 4 maj të këtij viti. Pas kësaj, siç u njoftua gazeta, kishin filluar hetimet ndaj policëve.