I plagosuri në Prishtinë është pjesëtar i Policisë

Personi i plagosur sonte në «Breg të Diellit», sipas burimeve të Kohës, brenda Policisë së Kosovës, është pjesëtar i Njësisë së Mbrojtjes së Afërt, ka gradën «toger» dhe quhet Driton Drenica.
Sipas po të njëjtave burime thuhet se Drenica ka qenë jashtë detyrës zyrtare kur është plagosur, transmeton Koha.net.