I kërkuari nga polica arrestohet me drogë
Në rrugën Princi Llazar, Graqanicë është arrestuar i dyshuari mashkull K/Shqiptar.

Arrestimi, njofton Policia e Kosovës, u bë pasi që gjatë kontrollit në trupin e tij janë gjetur 53 qese të vogla me substancë të dyshuar narkotike të llojit Marihuanë në peshë prej 24.2 gram , në shtëpinë e tij janë gjetur dhe konfiskuar 116 gram narkotiku të llojit Marihuanë në 4 paketime najloni të formave dhe madhësive të ndryshme.

I dyshuari pasi kishte një fletë- arrest aktive lëshuar nga Gjykata themelore Prishtinë, është dërguar në vuajtje dënimi.

Në rrugën Princi Llazar, Graqanicë është arrestuar i dyshuari mashkull K/Shqiptar.

Arrestimi, njofton Policia e Kosovës, u bë pasi që gjatë kontrollit në trupin e tij janë gjetur 53 qese të vogla me substancë të dyshuar narkotike të llojit Marihuanë në peshë prej 24.2 gram , në shtëpinë e tij janë gjetur dhe konfiskuar 116 gram narkotiku të llojit Marihuanë në 4 paketime najloni të formave dhe madhësive të ndryshme.

I dyshuari pasi kishte një fletë- arrest aktive lëshuar nga Gjykata themelore Prishtinë, është dërguar në vuajtje dënimi.