Haradinaj kërkon 250 mijë euro dëmshpërblim nga Muhaxheri

Ramush Haradinaj po pretendon se Gazmend Muhaxheri «ia ka denigruar personalitetin dhe ia ka dëmtuar personalitetin me shpifjet e fundit» në shtypin austriak, shkruan sot Koha Ditore.
Gjithë kësaj ia ka vënë një çmim që peshon 250 mijë euro. 100 mijë për shpifje, 50 mijë për denigrim të personalitetit dhe 100 mijë për dëmtim të reputacionit.

Padinë për kompensim të dëmit jomaterial, kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës e ka dorëzuar të martën në Gjykatën Themelore të Pejës nëpërmjet avokatit të tij Arianit Koci.