Forenzika kreu hetimet

Nga salla e Kuvendit të Kosovës janë larguar përfaqësuesit e Forenzikës.
Ata, bashkë me përfaqësues të Prokurorisë kanë zhvilluar hetimet dhe kanë marrë mostrat nga gëzhojat e gazit e lotsjellës për të caktuar se nga dhe kishte arritur gazi lotsjellës në Kuvend.