Fije fije
Vetëm vetëm duke menduar
Shoh jasht’ nga qelqet për çudi
Se si dëbora ka filluar
dhe s’u besoj syve të mi

Dhe bora shpirtin ma mbuloi
Pranvera jonë vërtet u sos
Më ngjan sikur po dëgjoj
Tombel la neige të Adamos