Friday, 14. December 2018

Featured

Turqia, me ushtarët në KFOR, mbështet Kosovën

Në këtë takim Yagcilar Bagcin e njoftoi me fushë veprimtarinë e MAP-it dhe veprimet që janë duke u ndërmarrë në përparimin e administratës publike....

Për shtatorin dhe shkollën

Rreth 29 mijë shkollarë të ri në Kosovë janë ulur për herë të parë në bankat shkollore me 1 shtator. Përtej luleve, kamerave, vizitave...

Thaçi në «The Times»

«Vizitova redaksinë e ditores prestigjioze «The Times» në Londër dhe me redaktorët e gazetës bisedova për traditën dhe rolin e mediave të lira në...

«I vdekur për së gjalli»

Fotografia e Alan Kurdit, refugjatit trevjeçar sirian që dallgët e nxorën të vdekur në breg gjatë përpjekjes për të kaluar nga Turqia në Greqi, ka shokuar botën mbarë. Tani babai i tij, Abdullahu, ka rrëfyer vuajtjen që po e përjeton në shpirt.

***

Ti mos më pyet, pse kaq i menduar, Në mes dëfrimesh unë rri gjithnjë, Përse vështroj përqark i dëshpëruar, Përse s’më josh as ëndr’e jetës më; Ti mos...

Eksperti shqiptar në grupin hetimor kundër Assadit

Zyra e shtypit e Kombeve të Bashkuara ka konfirmuar lajmin se Neritani do të jetë pjesë e grupit të «Mekanizimit të Përbashkët të Hetimit»...

Serbët nuk përjashtojnë vendimin në favor të Kosovës

Konfederata Evropiane e Futbollit (UEFA) e ka kusht statutor njohjen paraprake nga Kombet e Bashkuara për vendet që synojnë anëtarësimin në UEFA. Por së fundi...

Mustafa i frikësohet ballafaqimit me deputetët

Mustafa nuk do që të dalë në Kuvend pa prezencën edhe të partnerit kryesor qeverisës, zëvendëskryeministrin Hashim Thaçi. Thaçi ndodhet për vizitë zyrtare në...

Shqiptarët e Preshevës vazhdojnë t’u dalin në ndihmë refugjatëve sirianë

Qindra sirianë të dëshpëruar mblidhen në përpjekje për të marrë dokumente për kalimin nëpër Serbi, pasi që kanë hyrë nga Maqedonia, raporton KTV. Valon Arifi...

Jahjaga: S’kam gisht në prishjen e VLAN-it

Jahjaga, në rrjetin social Facebook ka thënë se këto deklarime janë të pavërteta dhe të pabaza. «Deklarata e sotme e zëvendëskryeministrit Kujtim Shala në emisionin...
-reklamat-

Artikuj të zgjedhur

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.